ЖИТТЯ

“Переяслав” та BOSS втратили перемоги: як розпочався чемпіонат з футзалу у двох лігах

Сьогодні відбувся перший тур чемпіонату Переяславщини з футзалу у двох лігах. У вищій лізі не обійшлося без камбеків.

31 січня розпочалися змагання у двох лігах чемпіонату Переяславщини з футзалу. Раніше з двох груп до вищої ліги кваліфікувалися по чотири найкращі команди, інші потрапили до першої ліги. Про це повідомляє Інформатор.

У вищій лізі камбеки трапилися аж у двох матчах. “Переяслав” обігрував дівичківський “Дніпро” з рахунком 4:1, однак не втримав переваги. Закінчили з рахунком 4:4. BOSS (випускники університету) впевнено перемагав “Кристал” з Яготина, але пропустив тричі й зрештою зазнав поразки 3:4. У інших двох матчах інтриги не було. Переяславський “Матадор” розгромив “Амер” з Поліг-Чобітьок 9:2. До слова, “Амер” би не потрапив до “вишки”, якби Гайшин достроково не припинив участі в чемпіонаті. “Дружба” (Згурівка) без проблем перемогла Велику Каратуль 9:5. Очевидно, що чобітянам та великокаратульцям буде нелегко складати гідну конкуренцію у вищій лізі.

У першій лізі феєрять переяславські команди – їх тут три, і всі здобули перемоги. “Матадор-2” розібрався із Капустинцями (Черкащина) 7:5, “Солонці” – із “Церерою” (Студениківська ТГ) 10:3, а “Солонці STAR” – із Вовчковом 4:3. Також сьогодні вдруге поспіль зустрічалися Циблі та Демки (Черкащина). Як і вчора, циблівчани виявилися сильнішими – 3:1.

Нагадаємо, що матчі чемпіонату Переяславщини з футзалу проходять у спортзалі педуніверситету. Через карантин вболівальників до перегляду не допускають.

Віталій Усик

Нагору