ЖИТТЯ

У Переяславі та Вовчкові може не бути світла: графік планових відключень

У середу Переяслав та Вовчків можуть лишитися без світла. Енергопостачання відключать через планове технічне обслуговування та у зв’язку з чисткою ліній електропередач.

У середу, 3 лютого, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням та у селі Вовчків у зв’язку з чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Суворова, Толстого, Глінки, Кутузова, Панаса Мирного, Пасічній, Гагаріна, Петропавлівській, Ярослава Потапенка, Тичини, Степана Разіна, Чайковського, Лермонтова, Олександра Невського, Міщанській, Адама Міцкевича, Ярослава Мудрого, Героїв Чорнобиля, Павла Тетері, Корнійчука, Лесика, Короленка, Новокиївському Шосе, Шевченка, Музейній, Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Гаяринській, Гоголя, Анатолія Ніколенка, Золотоніському Шосе, Музейній, Ромашковій, Черняховського, Ганни Самутіної, Підварській, Квітки-Основ’яненка, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Гайдамацькій, Крайній, Магістральній, Східній, Привітній, Індустріальній, Ватутіній, Сергія Лазенка та на провулках Гагаріна, Толстого та Лермонтова.
  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Лесі Українки, Сонячній, Польовій, Тепличній, Хитяників, Переяславській, Молодіжній, Луговій.

Вчора, 1 лютого, сильний сніг йшов протягом усього дня. Комунальники виїхали розчищати та посипати дорогу о 13:00, після цього виїхали із 21-ї години й працювали до 7:10. Задіяли всю техніку: чотири трактори та дві машини, які розкидали піскосуміш. Детальніше читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору