Салат “Білочка” вирізняється з-поміж інших ніжним вершковим смаком та багатофункціональністю. Його можна їсти з хлібом, використовувати як намазку або цікаву закуску.
Детальніше про приготування цього салату розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 4 курячі яйця
- 2 плавлених сирки
- 2 зубчики часнику
- сіль за смаком
- майонез за смаком
Приготування:
- Спочатку злегка заморозьте плавлені сирки. Охолоджений продукт натріть на дрібній тертці.
- Покладіть подрібнений сир в окрему тарілку, в якій перемішуватимете салат. Далі зваріть яйця та охолодіть їх, а потім очистіть від шкарлупи.
- Почищені охолоджені яйця натріть на дрібній тертці і додайте їх у тарілку з сиром.
- Почистіть часник (кількість цього інгредієнту залежить від ваших смаків), подрібніть його будь-яким зручним способом. Це можете зробити ножем, на тертці або через прес.
- Посоліть та поперчіть салат за бажанням та заправте його майонезом.
Оксана Симоненко