ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте часниковий салат “Білочка”

Салат “Білочка” вирізняється з-поміж інших ніжним вершковим смаком та багатофункціональністю. Його можна їсти з хлібом, використовувати як намазку або цікаву закуску.

Детальніше про приготування цього салату розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 4 курячі яйця
  • 2 плавлених сирки
  • 2 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • майонез за смаком

Приготування:

  1.  Спочатку злегка заморозьте плавлені сирки. Охолоджений продукт натріть на дрібній тертці.
  2. Покладіть подрібнений сир в окрему тарілку, в якій перемішуватимете салат. Далі зваріть яйця та охолодіть їх, а потім очистіть від шкарлупи.
  3. Почищені охолоджені яйця натріть на дрібній тертці і додайте їх у тарілку з сиром.
  4. Почистіть часник (кількість цього інгредієнту залежить від ваших смаків), подрібніть його будь-яким зручним способом. Це можете зробити ножем, на тертці або через прес.
  5. Посоліть та поперчіть салат за бажанням та заправте його майонезом.

Оксана Симоненко

Нагору