ЖИТТЯ

У лікарні Переяслава залишилося 17 пацієнтів з коронавірусом

За минулу добу від коронавірусу ніхто не помер. На стаціонарному лікуванні перебуває 17 осіб. 

Станом на ранок 3 лютого в інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 17 пацієнтів з COVID-19 (2 лютого була 21 особа). З-поміж них – 6 жителів Переяславської ТГ та 3 із сіл інших ТГ колишнього району (2 лютого було 9 та 4 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За минулу добу від коронавірусу ніхто не помер. Загалом же від коронавірусної інфекції в переяславській лікарні померла 141 особа. З них – 22 із Переяславської ТГ та 19 із сіл колишнього району. За минулу добу з лікарні виписали шість людей. За весь період епідемії одужало 1270 осіб. Серед них – 388 містян та 232 жителі сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 46 осіб (2 лютого було 50).

Раніше Інформатор повідомляв вам про те, що у Переяславі з 25 січня після локдауну почали діяти обмеження помаранчевої зони. Правила дозволяють приймати відвідувачів у музеях, якщо в залах присутні не більше однієї особи на 10 квадратних метрів. Втім, не всі музеї Переяслава відкрилися повністю. В  Музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини зараз діють правила такі ж, як і під час локдауну.

Оксана Симоненко

Нагору