ЖИТТЯ

Переяслав та шість сіл району можуть лишитися без світла: графік відключень

У середу Переяслав та деякі села колишнього району можуть лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з чисткою ліній електропередач та технічним обслуговуванням.

У середу, 10 лютого, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав та у селах Дівички, Єрківці, Стовп’яги, Ковалин, Гайшин і Соснова у зв’язку із плановою чисткою ліній електропередач і технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 16:00:

  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Лесі Українки, Шевченка, Шкільній та Яровій.

З 9:00 до 16:00:

  • у Переяславі – на вулицях Бабачиха, Поліській, Набережній та Ганни Самутіної.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Космонавтів, Леніна, Горького, Садовій, Гагаріна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Трубізькій, Перемоги та Молодіжній.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Безіменний, Банній, Ферапонтовій, Пасічній, Миру, Вербній, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Світлій, Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Бригадній, Набережній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Жовтневій, Польовій, Західній, Східній, Топольовій, Зоряній, Озерній, Новій, Горького, Мисливській та на провулку Механізаторів.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.
  • у Ковалині (Дівичківська ОТГ) – на вулицях Центральній, Гірській, Хвойовій, Артюхова, Польовій, Москаленка, Каласовка, Хутірській, Садовій, Дригучій, Ковалинській, Поліській, Дружби, Солов’їній, Шевченка, Шкільній, Новомирській, Молодіжній та на провулку Москаленка.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулиці Новомарківській.

Знання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути загоряння. А знання першочергових дій у разі пожежі збереже життя. Під час опалювального сезону, коли часто використовують обігрівальні прилади, небезпека виникнення пожеж набирає загрозливих масштабів. Дізнайтеся, як вберегти себе та уникнути трагедії під час опалювального сезону.

Юлія Кравченко

Нагору