ЖИТТЯ

У двох селах Переяславщини може не бути світла: графік планових відключень

У п’ятницю два села колишнього району частково можуть лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з чисткою ліній електропередач.

У п’ятницю, 12 лютого, електроенергію можуть відключити в селах Ковалин та Хоцьки у зв’язку з плановою чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

У Ковалині (Дівичківська ТГ) світла може не бути з 8:00 до 17:00 на вулиці Хвойовій. У Хоцьках (Циблівська ТГ) з 9:00 до 16:00 – на вулицях Чапаєва, Жовтневій, Колота, Івановій, Старий Шлях, Новосільській, Перемоги, Першотравневій, Пролетарській, Жовтневій, Комсомольській, Травневій, Гельмязівській, Катеринопільській, 8 Березня, Миру, Південній, Золотоніській, Піонерській, Шевченка, Комунарській, Парковій, Колгоспній, Саратовській, Балаклаєвській, Черкаській, Бовищанській, Піонерській, Молодіжній, Садовій, Шкільній, Лісовій, Виноградній, Піонерів, Кільцевій, Партизанській та на провулках Колота та Шевченка.

Нагадаємо, вчора ми також писали про планові відключення. У Переяславі та селах Єрківці, Дівички й Гайшин роботи перенесли, ймовірно, через несприятливі погодні умови.

Юлія Кравченко

Нагору