ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: порадуйте себе гарячим шоколадом з маршмелоу

Гарячий шоколад — ідеальний варіант, якщо ви хочете зігрітися в надто холодну зимову пору. А напередодні Дня закоханих цей десерт доцільно буде прикрасити маршмелоу.

Як приготувати паризький гарячий шоколад з маршмелоу, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 70 г темного шоколаду (70% какао)
  • 160 мл молока
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • маршмелоу за смаком

Спосіб приготування:

  1. Розламайте шоколад на маленькі шматочки або порубайте його ножем.
  2. Налийте молоко в сотейник, попередньо сполосніть його холодною водою. Нагрійте на невеликому вогні.
  3. Коли молоко буде гарячим, всипте шоколад і починайте помішувати віночком. Готуйте до повного розчинення шоколаду.
  4. Додайте цукор, доведіть молоко майже до кипіння (не кип’ятіть!) і розлийте у підігріті чашки.
  5. При подачі декоруйте напій маршмелоу.

Юлія Кравченко

Нагору