Гарячий шоколад — ідеальний варіант, якщо ви хочете зігрітися в надто холодну зимову пору. А напередодні Дня закоханих цей десерт доцільно буде прикрасити маршмелоу.
Як приготувати паризький гарячий шоколад з маршмелоу, розповість Інформатор.
Продукти:
- 70 г темного шоколаду (70% какао)
- 160 мл молока
- 1 ст. л. коричневого цукру
- маршмелоу за смаком
Спосіб приготування:
- Розламайте шоколад на маленькі шматочки або порубайте його ножем.
- Налийте молоко в сотейник, попередньо сполосніть його холодною водою. Нагрійте на невеликому вогні.
- Коли молоко буде гарячим, всипте шоколад і починайте помішувати віночком. Готуйте до повного розчинення шоколаду.
- Додайте цукор, доведіть молоко майже до кипіння (не кип’ятіть!) і розлийте у підігріті чашки.
- При подачі декоруйте напій маршмелоу.
Юлія Кравченко