ЖИТТЯ

Цілунки, обійми та робота: що цього тижня публікували в Instagram жителі Переяслава

Зимові пригоди переяславців тривають. Цього тижня сторінки Instagram просто кричали про красу й кохання, бо вже сьогодні в світі відзначають День закоханих. Користувачі ділилися фотографіями зі снігом, поцілунками та маленькими дітками.

Чим ще повнилися стрічки соціальної мережі Instagram у Переяславі, вам розповість Інформатор.

Ви тільки погляньте на цих дівчат! Плаття або пальто — не має значення, тому що вони мають неперевершений вигляд. Особисто нам перша дівчина нагадала Аврору зі “Сплячої Красуні”, а друга чимось схожа на Белль з казки “Красуня та Чудовисько”.

@kovalenko.mv

@kovalyovanastasiia

Ви чуєте? Це флюїди любові літають в повітрі. Переяславці, плюнувши на негоду, віддалися поцілункам, обіймам і щирому коханню. Фото мають непідробний щасливий вигляд.

@alexandr_tymoshenko

@kutova_julia

А ось ці юнак і дівчина — істинні стиляги. Вже третій тиждень, здається, невгамовні переяславці підтримують челендж “Мені не холодно”. Чи то нам так здається, чи вони справді не змерзли. Але ж за вікном майже -15… Як вони тримаються?

@marynkoyurii

@mikka__888

Є серед нас і ті, хто повністю здався зимі та вирішив отримувати від неї масу задоволення. Рукавички, шапочки та капюшончики — от тепер можна й на прогулянку! Рожеві щічки та широченні усмішки не можуть не передати нашим читачам зимового позитиву й купу гарного настрою.

@yelizavetamasliukova

@ma_sh.en_ka

Ця дівчина, певно, гріється у затишному кафе. Її одяг, зачіска, трошки лінива, але така щира усмішка навіюють бажання прилягти й розслабитись. А що її стаканчику? Ми думаємо, що малиновий чай. А як ви гадаєте?

@k.tashoyan

Хтось взагалі провів тиждень з роботою. Але що тут поробиш, головне — любити свою діяльність і тоді ти ніколи не працюватимеш.

@the.last.refuge

Піца, квіти та обійми із Саулком: так пройшов перший лютневий тиждень переяславців. Фото ви можете переглянути за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору