ЖИТТЯ

Каріна Швидка із Переяслава здобула два “золота” на чемпіонаті Київщини з армреслінгу

У Борисполі відбувся чемпіонат Київщини з армреслінгу. На змагання поїхали сім спортсменів із Переяслава.

13 лютого у Борисполі відбувся чемпіонат Київщини з артреслінгу. Серед семи представників Переяслава найкращий результат показала Каріна Швидка. У ваговій категорії до 60 кг вона здобула два “золота”. При цьому, в категорії було лише дві учасниці. Тобто переяславка виявилася сильнішою від своєї суперниці на обидві руки. Про це Інформатору розповів голова районного осередку федерації армспорту Віктор Сулима.

Інші спортсмени з Переяслава призових місць не посіли. Сулима пов’язує це з карантином:

– І тренувалися через це менше, і ланцюжок змагань збився. От раніше ми проводили місцевій чемпіонат та кубок: найкращі спортсмени їхали на область, а найкращі там – вже на чемпіонат України. Зараз через карантин вдома змагань ми не проводили. Взяли тих, хто виявив бажання поїхати на чемпіонат. Своїм четвертим місцем на праву руку я не задоволений, бо знаю, що можу показувати кращі результати.

Поїздка на чемпіонат стала можливою завдяки підтримці відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому Переяславської міськради.

Нагадаємо, що Назар Олійник із Переяслава дебював у лізі кулачних боїв Mahatch. Там спортсмени б’ються без рукавичок, голими кулаками.

Віталій Усик

Нагору