ЖИТТЯ

Владислав Гресь із Переяслава освідчився своїй дівчині після фінішу в “Дикій гонці”

14 лютого у селі Пирогово в музеї народної архітектури та побуду провели святковий забіг “Дикої гонки”. Був і парний забіг, у якому взяли участь закохані з Переяслава.

Переяславці Владислав Гресь та Олександра Середа 14 лютого взяли участь в забігові “Дикої гонки”. Це гонки з різноманітними перешкодами, вони змінюються в залежності від локації, де проходять змагання. Оскільки цього разу змагалися в день закоханих, то й для пар підготували дистанцію “Дике кохання”. Переяславська пара призових місць не здобула, але натомість на фініші отримала дещо важливіше – старт нової сім’ї. Владислав відразу після гонки зробив Олександрі пропозицію руки та серця, вона відповіла “так”. Як це було, хлопець розповів Інформатору.

– Ми знайомі вже півтора року, – зазначив Владислав. – Ідея зробити пропозицію на “Дикій гонці” виникла наприкінці минулого року, коли дізнався, що вона буде 14 лютого. А коли стало відомо, що там буде ще й парний забіг, переконався, що треба робити, бо, як кажуть, всі зірки співпали. Я написав засновнику “Дикої гонки” Руслану Клименку, що хочу освідчитися дівчині, попросив на наших медалях зробити особливі написи для цього: “Початок нового і вічного!”. А вже на самій гонці всі волонтери знали, що буде на фініші, і все круто організували. Хвилювався лише трохи перед стартом, а от у момент пропозиції, як такого, хвилювання не було, просто хотілося, щоб все вийшло, як задумувалося. Тож позитивні емоції переважили всі хвилювання. Дати весілля ще не обрали, можливо, влітку, але точно цього року. Чи буде воно також у спортивному стилі? Хтозна, можна обдумати такий варіант.

Владислав Гресь – неодноразовий учасник “Дикої гонки”. Зокрема, брав участь у Тріфекті – за один день подолав усі три запропоновані дистанції: Шалена десятка (10 км + 25 перешкод), Зухвала п’ятірка (5 км + 20 перешкод) та Дика миля (1,6 км + 15 перешкод). Також минулого року подолав 100-кілометровий ультрамарафон. Працює тренером у фітнес-центрі в “Магніті”.

Нагадаємо, що 13 лютого у Борисполі відбувся чемпіонат Київщини з артреслінгу. Серед семи представників Переяслава найкращий результат показала Каріна Швидка. У ваговій категорії до 60 кг вона здобула два “золота”.

Віталій Усик

Нагору