Щоб приготувати вдома ароматні апетитні нагетси, нам необхідно зовсім небагато. Нагетси – це шматочки соковитого курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки.
Інформатор розповість вам, як приготувати смачні домашні нагетси.
Інгредієнти:
- 700 г курячого філе
- 2 курячі яйця
- сіль за смаком
- перець за смаком
- паприка за смаком
- паніровочні сухарі
- соняшникова олія
Приготування:
- Наріжте куряче філе невеликими шматочками, у тарілці збийте вилочкою два яйця.
- Для паніровки змішайте сухарі, сіль, перець і паприку, розігрійте олію в сковорідці.
- Вмочіть шматочок курки в яєчну суміш, потім – у паніровку. Смажте курячі нагетси до золотистої скоринки. Готові нагетси перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.
Оксана Симоненко