ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте соковиті домашні нагетси

Щоб приготувати вдома ароматні апетитні нагетси, нам необхідно зовсім небагато. Нагетси – це шматочки соковитого курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки. 

Інформатор розповість вам, як приготувати смачні домашні нагетси.

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе
  • 2 курячі яйця
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • паприка за смаком
  • паніровочні сухарі
  • соняшникова олія

Приготування: 

  1. Наріжте куряче філе невеликими шматочками, у тарілці збийте вилочкою два яйця.
  2. Для паніровки змішайте сухарі, сіль, перець і паприку, розігрійте олію в сковорідці.
  3. Вмочіть шматочок курки в яєчну суміш, потім – у паніровку. Смажте курячі нагетси до золотистої скоринки. Готові нагетси перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.

Оксана Симоненко

Нагору