ГРОШІ

У Переяславі можна купити гарну квартиру: які зараз ціни

Вибір місця, де буде жити ваша родина, — чи не найголовніший в житті. До цього рішення треба підходити з розумом. Сьогодні ми покажемо вам актуальні пропозиції житла в Переяславі.

Інформатор підібрав для своїх читачів п’ятірку житлових приміщень, які виставлені на продаж на сайті olx. Почнемо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

КВАРТИРА НА ГЕРОЇВ ДНІПРА

Починає наш ТОП однокімнатна квартира з автономним опаленням, що розташована по вулиці Героїв Дніпра. Квартира розташовується на другому поверсі двоповерхового будинку. Зроблений капітальний ремонт даху. У квартирі одна велика кімната, з якої є вихід на обладнаний балкон, кухня, коридор та сумісний санвузол. Житло потребує ремонту, тому тут ви зможете зробити все на свій смак та вподобання. Квартира надзвичайно тепла та енергоощадна.

Окрім квартири, новим власникам дістанеться металевий гараж та кладова в підвалі. Дуже зручно, адже тут можна зберігати продукти харчування або “зайві” хатні речі. Великою перевагою цієї пропозиції є хороші сусіди та тихий зелений двір. Поруч дитячий майданчик, магазини, зупинка транспорту із щогодинним автобусним маршрутом.

20 тис. доларів

Квартира на вулиці Героїв Дніпра

Розміщення: вулиця Героїв Дніпра

Площа квартири: 20,3 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 556 518 гривень

КВАРТИРА НА ЛЕВАДІ

Квартира двостороння, середня, не кутова, розміщується на восьмому поверсі десятиповерхового будинку. У квартирі три теплі кімнати, одна кімната прохідна. Зроблений косметичний ремонт. Кухня світла, обкладена плиткою, в дизайні використані нейтральні кольори, які візуально розширюють її межі. Санвузол сумісний, обкладений плиткою. У квартирі є вихід на велику обладнану лоджію та балкон. Тут ви зможете організувати місце для відпочинку, роботи або ж просто подивитися на довколишні міські краєвиди. Великою перевагою є чистий під’їзд, наявність ліфта, хороші сусіди та тихий зелений двір з дитячим майданчиком.

27,5 тис. доларів

Квартира на Леваді

Розміщення: мікрорайон Левада

Площа квартири: 64,10 м²

Кількість кімнат: 3

Ціна: 765 212 гривень

КВАРТИРА НА НАБЕРЕЖНІЙ

Ця двокімнатна квартира розташована в мікрорайоні Левада на вулиці Набережна. Вона розміщується на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. У квартирі дві окремі кімнати, роздільний санвузол, утеплений балкон з видом на річку та сад, автономне опалення, металопластикові вікна, лічильники на воду.

Підключено інтернет та кабельне телебачення. Інфраструктура задовольняє усі потреби, оскільки поряд розташовані школа, дитячий садочок, супермаркети, ринок, вокзал та лікарня.

28 тис. доларів

Квартира в мікрорайоні Левада

Розміщення: мікрорайон Левада

Площа квартири: 49,2 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 779 125 гривень

КВАРТИРА НА МОЛОДІЖНІЙ

Також продається двокімнатна квартира з автономним опаленням в районі хлібозаводу на вулиці Молодіжна, 1. Вона розміщується на першому поверсі двоповерхового будинку. У квартирі дві великі роздільні кімнати, простора кухня та роздільний санвузол. Завдяки розумному плануванню, простір квартири можна з легкістю облаштувати за своїми вподобаннями. Тут ви зможете втілити найсміливіший дизайнерський ремонт та зробити своє ідеальне, естетично досконале житло. Квартира надзвичайно тепла та енергоощадна. Опалення — автономне. Тому ви зможете підтримувати в оселі комфортну для себе температуру без жодних переплат.

Приємним бонусом стане гараж, який дістанеться новим власникам у подарунок. Двір самого будинку обгороджений, висаджено багато дерев та кущів, встановлені лавочки, де можна посидіти та подихати свіжим повітрям. Прекрасний варіант для сімей з дітками або для людей похилого віку, адже вам будуть забезпечені тиша, спокій та комфорт.

28 тис. доларів

Квартира в районі хлібозаводу

Розміщення: район хлібозаводу

Площа квартири: 78 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 779 125 гривень

КВАРТИРА В РАЙОНІ ЦПТО

Продається трикімнатна квартира в районі ЦПТО. Загальна площа квартири — 73,4 кв. м. Квартира не кутова, розміщується на восьмому поверсі десятиповерхового будинку. Тут є три світлі та роздільні кімнати, які цілком придатні для проживання без негайних капіталовкладень. Завдяки зручному плануванню тут з комфортом розміститься навіть велика родина. Кухня — містка та функціональна. Санвузол роздільний, тому ранкові збори будуть без черг. Дуже зручно розміщені коридори: вони просторі та із легкістю вмістять всі необхідні меблі для ваших речей. Є вихід на два балкони з яких відкривається розкішний вигляд на місто. Зроблені всі умови для комфортного проживання. Проведено світло, воду та газ. Під’їзд в будинку чистий та охайний, зачиняється на код.

Дуже вдалим є місце розташування квартири — неподалік від центру міста, з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд магазини, дитячий садочок, аптеки, кафе, відділення банків, зупинка. Гарний варіант для постійного проживання.

29 тис. доларів

Квартира в районі ЦПТО

Розміщення: неподалік від ЦПТО

Площа квартири: 73 м²

Кількість кімнат: 3

Ціна: 806 951 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору