ЖИТТЯ

Переяслав та чотири села можуть лишитись без світла: де і коли

У вівторок Переяслав та чотири села можуть частково лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з технічним обслуговуванням. 

У четвер, 25 лютого, електроенергію можуть відключити в Переяславі та Греблі, Гайшині, Дем’янцях, Козлові у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 9:00 до 16:00:

  • у Переяславі — на вулицях Святилівській, Борисоглібській, Громова, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Борисівському полі, Можайській, Металургів, Заповітній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Криворізькій, Миколи Костомарова, Свободи, Героїв Дніпра, Волошковій, Михайла Леонтовича, адмірала Нахімова, Весняній, Літній, Житній, Вечірній, Володимира Мономаха, Глібовича, Михайла Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Гончара, Богдана Хмельницького.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) — на вулицях Шевченка, Миру, Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) — на вулицях Гайовій, Шевченка.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) — на вулицях Партизанській, Кучеренка, Озерній, Шкільній, Центральній, Молодіжній, провулку Кучеренка, Володі Ганзі.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) — на вулиці Піщаній.

Нагадаємо, 19 лютого Владислава Столяренка офіційно призначили на посаду начальника відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому міськради. Він розповів Інформатору про свої основні цілі.

Оксана Симоненко

Нагору