ЖИТТЯ

У Дівичківській громаді один зі старостинських округів йде на карантин

Через підвищення захворюваності на коронавірус на території Стовп’язького старостинського округу його переводять на дистанційну роботу. Для громадян обмежили доступ до адміністративних приміщень, споруд і службових приміщень.

З 23 лютого до 2 березня жителі Дівичківської громади, зокрема, Стовп’язького старостинського округу, не матимуть прямого доступу до адміністративних приміщень, споруд і службових приміщень на території округу. Також призупиняє особистий прийом громадян сільський голова та староста Стовп’яг. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Дівичківської ТГ.

Прийом громадян проводитимуть в телефонному режимі та у вигляді електронних повідомлень. Скасували службові відрядження працівників Стовп’язького старостинського округу. Жителям села рекомендують максимально обмежити фізичні контакти, не перебувати в громадських місцях без нагальної проблеми.

Нагадаємо, що 22 лютого голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін повідомив, що захворів на коронавірус. Він перебуває на самоізоляції.

Нагору