ЖИТТЯ

“8 поцілунків весни”: у Переяславі влаштували святковий концерт для жінок

Сьогодні у другому корпусі Центру культури і мистецтв Переяслава відбувся святковий концерт “8 поцілунків весни” з нагоди Восьмого березня. Глядачі побачили більше двадцяти яскравих номерів.

Урочистості розпочалися о 15:00 ще у фоє другого корпусу Переяславського центру культури та мистецтв (колишньому приміщенні РБК) музичним виступом Олександра Паращака. Концерт провів Едуард Нікітін. Організував святкування міський відділ культури та туризму. Про це розповідає Інформатор із місця події.

Захід відбувався з дотриманням усіх епідеміологічних заходів безпеки: гості сиділи в шаховому порядку та в захисних масках. Серед присутніх був і голова Переяславської ТГ Вячеслав Саулко. Він зі сцени привітав жінок з прийдешнім святом.

У залі зібралося близько 60 глядачів. Номерів було трохи більше двадцяти. Виступала й зразкова хореографічна студія “Вольтаж”, що раніше здобула призові місця на обласному фестивалі. У заході також взяв участь фронтмен переяславського гурту X-RAYS Олександр Максименко.

Ансамбль барабанщиць із ЗОШ №2 представив номер “Сюрприз”

Колектив “Вольтаж” з хореографічним номером “Вальс”

Вітання від міського голови Вячеслава Саулка

Тріо сестер Брик заспівали пісню “Веснянка”

Ведучий Едуард Нікітін зміг підтримати теплу атмосферу в залі

Колектив “Фаворит” показав номер під назвою “Дежавю”

Віталій Сандига заспівав пісню “Щастя неземне”

Запальний танець під назвою “Нон-стоп” від акробатично-хореографічної студії “Міраж”

У залі зібралося чимало глядачів

Фронтмен гурту X-RAYS Олександр Максименко також взяв участь у концерті

Нагадуємо, Київщина потрапила до “помаранчевої” зони епідемічної небезпеки, відповідно й Переяслав. Якщо ситуація погіршиться, знову настане локдаун.

Юлія Кравченко

Фото: Юрій Товкайло

Нагору