ЖИТТЯ

У Переяславі посеред вулиці застряг сміттєвоз: відео із соцмереж

На вулиці Якубовського застряг сміттєвоз. Його витягувала машина сектору ДСНС.

Сьогодні, 5 лютого, у Переяславі на вулиці Якубовського посеред дороги застрягла вантажівка MAN, яка за графіком вивозила сміття в мікрорайоні Підварки. Через те, що на дорозі немає жодного покриття, як мовиться, просто “напрямок”, велика машина просіла. Щоб витягти її довелося викликати рятувальників. Житель міста Валентин Миколаєнко у Facebook опублікував відео з місця події. Про це повідомляє Інформатор.

— Цією вулицею діти ходять в школу, люди ходять в церкву, на кладовище, — говорить у відео Валентин Миколаєнко. — Що ми можемо сказати шановній мерії? З наступающим вас Восьмим березня! А ось ці жінки щороку після 8 березня беруть лопати і закидають ось цю дорогу, яку ви робите. Велике будівництво. Шановний мер Саулко, може, хоч, ви щось зробите з цією вулицею? Бо з 91-го року жоден мер нічого не зміг зробити. Сьогодні заїхала машина сміття забирати, і трохи недоїхала. А чи зможе сюди заїхати, наприклад, швидка?

У коментарях користувачка Світлана Науменко написала, що на вулиці Квітки-Основ’яненка така ж ситуація з дорогою. Зазначила, що сьогодні навіть сміття не забрали.

На пресконференції з нагоди ста днів на посаді Вячеслав Саулко говорив про дороги: “Жахливий стан. Жахливі дороги. Я бачу більше обурення, ніж ці люди, що ставлять запитання. Знову ж таки, це та біль і мотивація, через яку я вирішив стати міським головою. Моє завдання, щоби були по всьому місту дороги. 168 кілометрів доріг. Всі вкрай в жахливому стані: куди не кинься, потрібно ставати й робити. Ті дороги, що трохи віддалені, будемо приводити в порядок навесні, для того, щоб у подальшому хоч засипати щебенем”. Чи не забудуть про вулицю Якубовського та Квітки-Основ’яненка, покаже весна.

Нагадаємо, рішення виконкому міської ради від 20 січня зобов’язує власника кафе 3D Cinema демонтувати терасу на центральній площі протягом місяця. Наразі вона все ще на місці.

Віталій Усик

Нагору