Коли хочеться урізноманітнити щоденне меню або приготувати щось незвичайне, настає час поекспериментувати з простими стравами. Наприклад, можна зробити рулет з лаваша з червоною рибою.
У таку закуску кладуть різноманітну рибну начинку. Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- тонкий лаваш
- м’який сир
- червона риба
- петрушка (зелена цибуля або інша зелень) за смаком
Приготування:
- Викладіть лаваш на блюдо або дошку. Намажте його шаром вершкового сиру товщиною 7-8 мм. Вимийте і висушіть свіжу зелень, подрібніть її ножем.
- Наріжте філе риби на шматочки бажаного розміру.
- На сир покладіть підготовлену зелень. На поверхню зелені розкладіть шматочки нарізаної червоної риби.
- Щільно скрутіть корж рулетом і покладіть в холодильник на годину-другу, щоб усі компоненти спресувалися.
- Перед подачею наріжте рулет ножем.
Оксана Симоненко