ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте вареники з капустою на Масницю

Триває тиждень Масниці. Варто зустрічати гостей і пригощати їх млинцями та варениками. 

Детальніше про приготування вареників із капустою розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 600 г борошна
  • 150 мл води
  • 3 яйця
  • 1000 г квашеної капусти або свіжої
  • 1 ст. л. олії
  • 1 ст. л. цукору
  • 2 цибулини
  • перець за смаком

Приготування:

  1. Квашену капусту відіжміть, а свіжу почистіть, промийте і дрібно пошаткуйте. Тушкуйте все до готовності, додавши половину олії, томатну пасту, воду або бульйон.
  2. Додайте до капусти злегка обсмажену цибулю, сіль, цукор, все змішайте і знову підсмажте, поки волога не випарується.
  3. З борошна, води та яєць замішайте тісто середньої густини, розгорніть в пласт товщиною 2 мм і наріжте квадратами по 5 см.
  4. Кожен злегка змастіть яйцем, ліпіть вареники і відварюйте їх у підсоленій киплячій воді.

Оксана Симоненко

Нагору