ГРОШІ

“Нова пошта” підвищує тарифи на доставку та упаковку: які ціни

Оновлення тарифів ще не почали діяти. Їх підвищать у зв’язку зі зростанням цін на пальне, комунальними послугами, інфляцією.

З 20 березня починають діяти оновлені тарифи “Нової пошти” на послуги доставки та пакування відправлень. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт “Нової пошти”.

“Через складність економічної ситуації, пов’язаної з пандемією та карантинними обмеженнями, Нова пошта тривалий час свідомо не підвищувала тарифи. Ми працювали на межі можливостей і допомагали країні боротися з ковідом, купуючи медичне обладнання та засоби захисту для лікарень. Але ми вимушені зробити незначне підвищення тарифів у зв’язку зі зростанням цін на пальне, комунальні послуги, інфляцією тощо” – йдеться у повідомленні.

Ввели такі оновлення:

  • Скасовується додаткова плата за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови пакування, згідно з правилами пакування Нової пошти. Тепер такі посилки доставлятимуться за базовим тарифом, головне – щоб вони були упаковані в коробку, гофрокартон або на пласку основу.
  • Тариф на базові послуги доставки підвищується на 5 грн.
  • Тариф на упаковку підвищується на 1-6 грн.

Детальні про змінені тарифи ви можете прочитати тут.

У Переяславі працює три відділення “Нової пошти”: №1 – на вулиці Героїв Дніпра, 31; №2 – на вулиці Богдана Хмельницького, 32; №3 – на вулиці Богдана Хмельницького, 180 в.

Нагадаємо, що більярдний стіл для дозвілля жителів громади встановили у будинку культури села Дівички. Грати можна безкоштовно, але тільки з 1 квітня.

Оксана Симоненко

Фото Переяслав.City

Нагору