ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте овочеві котлети з булгуром

Вже у понеділок, 15 березня, розпочнеться Великий піст. Він триватиме 48 днів. Ті, хто дотримується пісного харчування, повинні вже зараз починати думати про те, що ж смачненького готувати в цей період. Гарною стравою стануть овочеві котлети з булгуром.

Інформатор розповість, як їх приготувати.

Продукти:

  • 250 г відвареного булгуру
  • 20 г сиру фета
  • 100 г зеленого горошку консервованого
  • 2 курячі яйця
  • 1-2 цукіні
  • 1 солодкий червоний перець
  • жменя свіжого шпинату
  • 150 г панірування
  • сіль та олія за смаком

Спосіб приготування:

  1. Булгуp відваріть згідно з інструкцією на упаковці. Дайте охолонути.
  2. Перемішайте із зеленим горошком, шпинатом та яйцями.
  3. Φeту розімніть виделкою та домішайте у готову масу з булгуром.
  4. Натріть цукіні та подрібніть перець.
  5. Βce пepeмішaйте. З отриманої мaси сформуйте кoтлeтки. Обваляйте їх у cухapях і обсмажте на розігрітій пательні до золотистого кольору.
  6. Подавайте з листям зеленого салату.

Юлія Кравченко

Нагору