ГРОШІ

На базарі у Переяславі дорожчають яйця та курятина

14 березня на недільному базарі погода сприяє торгам. Вибір продуктів величезний. 

14 березня на недільному базарі погода сприяє торгам, адже надворі зранку сяяло сонце, навіть вітер не особливо заважав. На Шкільній всі ряди заповнені наметами. На “Даринку” також чимало людей, найбільше покупців цікавить молочна продукція, риба та м’ясо.

Ціна на домашні яйця у деяких продавців зросла аж до 45 гривень. А бройлери у декого подорожчали до 90 гривень за кілограм. Ціна піднялась у зв’язку з тим, що подорожчало зерно, розповідають продавці. У м’ясному павільйоні цього разу зібралось мало покупців. Ціни тут, порівняно з минулим тижнем, не змінилися.

Інформатор дізнався, скільки коштують продукти сьогодні.

  • Телятина (1 кг) – 160-180
  • Теляча грудка (1 кг) – 90
  • Підчеревина (1 кг) – 120-150
  • Антрекот (1 кг) – 120
  • Биток свинячий (1 кг) – 120
  • Лопатка свиняча (1 кг) – 100
  • Рулька (1 кг) – 120
  • Ошийок (1 кг) – 120
  • Ребро свиняче (1 кг) – 100
  • Сало (1 кг) – 100-120
  • Бройлер курка (1 кг) – 90
  • Коропи (1 кг) – 75-80
  • Лящі (1 кг) – 40-50
  • Карасі (1 кг) – 40
  • Товстолоби (1 кг) – 50
  • Сир (1 кг) – 85-100
  • Молоко (1,5 л) – 30
  • Сметана (1 л) – 80
  • Домашні курячі яйця (десяток) – 35-45
  • Морква (1 кг) – 10-15
  • Капуста (1 шт.) – 8-12
  • Цибуля (1 кг) – 8-10
  • Картопля (1 кг) – 12-15
  • Буряк (1 кг) – 15
  • Гриби (1 кг) – 40
  • Яблука (1 кг) – 13-17
  • Виноград (1 кг) – 35-40
  • Банани (1 кг) – 40
  • Мандарини (1 кг) – 35
  • Апельсини (1 кг) – 35
  • Лимони (1 кг) – 35-40
  • Хурма (1 кг) – 30
  • Ківі (1 кг) – 50
  • Гранати (1 кг) – 75

З теплою погодою і продавців стало більше

Всі прийшли за покупками на “Даринок”

Скупились — можна і додому

Нагадаємо, що 13 березня в Переяславі відсвяткували Масницю. Урочистості провели в Музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини.

Оксана Симоненко

Нагору