ЖИТТЯ

Як “Кристал” може не стати чемпіоном Переяславщини з футзалу

Залишається два тури до закінчення чемпіонату з футзалу у вищій лізі. “Кристал” випереджає найближчого конкурента на шість очок, однак “Дніпро” ще має шанси стати чемпіоном.

Сьогодні, 14 березня, відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. В обох лігах головні претенденти на “золото” впевнено перемогли. Тож у першій лізі Вовчків за тур до фінішу став чемпіоном, а у вищій “Кристал” за два тури ще може втратити перше місце. Як саме це може трапитися, розповідає Інформатор.

У вищій лізі яготинський “Кристал” прогнозовано здобув перемогу над Великою Каратуллю 14:0. “Переяслав” відібрав навіть теоритичні шанси на чемпіонство у переяславського “Матадора”, перемігши його 6:4. А дівичківський “Дніпро” у напруженому поєдинку виграв у BOSS (випускники університету) 5:4. Тож “Кристал” має 25 очок, а “Дніпро” – 19, і ці команди у двох заключних турах поборються за чемпіонство. У наступну суботу вони зустрінуться в очному матчі (у першому колі “Дніпро” переміг 3:2). “Дніпру” треба виграти в яготинців, а потім у неділю в “Переяслава”, сподіваючись на поразку “Кристала” від BOSS в останньому турі. За медалі позмагаються “Переяслав”, “Матадор” (у них по 17 очок) та BOSS (16 очок).

У першій лізі Вовчків перемагав Циблі 6:1. За 8 хвилин до кінця циблівчани покинули майданчик після потасовки: вочевидь, на них чекає технічна поразка. “Матадор-2” сенсаційно поступився “Церері” (Студениківська ТГ) 2:5. Переяславські “Солонці” перемогли “Солонці STAR” 8:4. “Амер” (Пологи-Чобітьки) отримав три очки за матч із Капустинцями (Яготинщина), яких дискваліфікували з турніру. Перед останнім туром із 33 очками впевнено лідирує Вовчків, далі йде “Матадор-2” із 25 очками та грою в запасі з “Амером”, за ним – Циблі, “Солонці” та “Солонці STAR”, у яких по 22 очки.

Нагадаємо, 13 березня в Переяславі відсвяткували Масницю. Урочистості провели в Музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини.

Віталій Усик

Нагору