ЖИТТЯ

Переяслав у мемах: базар на карантині, рибалки на крижині, Альфа Центавра чи Сонце

Здається, меми в останні роки втратили популярність. Але якщо вони справді кумедні та іронічні, ще й про Переяслав, чому б знову не зробити їх мейнстрімом?

Протягом половини березня вже встигло трапитися багато цікавих подій. А якщо подивитися на них з іншого ракурсу, то навіть кумедних. Інформатор згадав, чим жив Переяслав у останні тижні, та підготував кілька мемів про це. Якщо у вас немає почуття гумору, гортайте до якоїсь іншої публікації

Почнімо із найактуальнішого та найболючішого – карантину. Голова Переяславської ТГ Вячеслав Саулко повідомив, що на недільному базарі продавці не дотримуються карантинних вимог. Йде до того, що підприємцям взагалі заборонять торгувати. Цим часом працівники міської ради:

Писав Інформатор і про серйозну проблему у будинку на Можайські, 9а. Через заборгованість в ньому час від часу вимикають водопостачання.

А в Трубіж тим часом особливо нахабні переяславці зливають нечистоти зі своїх садиб. У міській раді створили комісію, яка почала виявляти порушників. А ті думали, що ніхто ніколи цього не здогадається?

Продовжимо також про річки. Днями у Циблях на Дніпрі шестеро рибалок опинилися на відколотій крижині. Довелося викликати рятувальників. Що саме на початку весни погнало їх на лід, залишається лише здогадуватися.

Нещодавно ми провели опитування серед жителів міста. Перевіряли, як добре вони пам’ятають шкільну програму. Деякі відповіді були справді кумедними.

Якщо вам сподобається ця рубрика, то ми постараємося зробити її постійною. А поки що перегляньте фоторепортаж про “Змійові” вали. Дослідники не перший рік намагаються визначити приблизний час виникнення цих споруд. Ми поглянули на них не тільки з історичної, а ще й із туристичної точки зору.

Віталій Усик

Нагору