ЖИТТЯ

Юні “акули” з Переяслава вибороли десять медалей на всеукраїнських змаганнях із тхеквондо

У суботу, 20 березня, на Полтавщині відбувся всеукраїнський спортивний турнір із тхеквондо. Змагалися команди віком від 7 до 13 років. Переяславський клуб “Акула” представляв Київську область й здобув аж десять медалей.

20 березня в Гребінках на Полтавщині відбувся відкритий всеукраїнський турнір TAEKWON-DO “KING CUP” — KOROL TEAM. Вісім спортсменів переяславського клубу “Акула” здобули 10 медалей на змаганнях. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пресслужбу управління фізичної культури і спорту КОДА.

Валерія Шкарупіна із Переяслава стала абсолютною переможницею турніру: вона посіла перші місця у спарингу та туль (одна з базових технік тхеквондо, в якій спортсмен може продемонструвати здібності без партнера — ред.). У спарингу перші місця посіли й інші переяславці: Ніка Кочубей, Станіслав Дяченко, Ольга Грабевник, Дарина Тимченко та Аліна Ясинська. Серед срібних призерів двоє спортсменів клубу “Акула”: Дарина Тимченко (туль) та Владислава Петренко (спаринг). Бронзову нагороду здобув переяславець Богдан Петровець (спаринг).

Команда “Акула” успішно представила Київщину

Наші спортсмени популяризують Переяслав не лише в Україні, а й у світі. Одним із таких є ще й Віктор Самолюк — багаторазовий чемпіон зі штовхання ядра.

Юлія Кравченко

Нагору