ВЛАДА

У двох громадах Переяславщини провели проміжні вибори: кого обрали

У Студениківській та Дівичківській ТГ 28 березня відбулися проміжні вибори. Обирали депутатів сільських рад.

У неділю, 28 березня, в Україні відбулися проміжні вибори. На Переяславщині голосували в Студениківській та Дівичківській громадах. У першій обрали ще двох депутатів, а в другій – трьох. Про результати повідомляє Інформатор.

Оскільки у Студениківській ТГ обрані 25 жовтня депутатами Юрій Саєнок та Валентина Жеребко були призначені старостами сіл Пристроми та Семенівка відповідно, у громаді провели проміжні вибори у цих старостинських округах. За попередніми даними, у Пристромах найбільше голосів набрав Сергій Кириченко, а в Семенівці – Микола Кочерга.

У Дівичківській ТГ старостами стали Сергій Андрієвський у Ковалині та Михайло Гич у Єрківцях. Також на окрузі у військовому містечку в Дівичках депутатом раніше обрали Віталія Гнатенка, однак він склав повноваження, бо є працівником Дівичківської сільської ради. Після вчорашніх виборів на цих округах обрали таких депутатів: Володимир Петрик (Ковалин), Олександр Сільченко (Єрківці), Наталія Мороз (військове містечко).

Нагадаємо, що в ніч із суботи на неділю, 28 березня, о 3:00 Україна перейшла на літній час. Годинники перевели на годину вперед.

Віталій Усик

Фото із Facebook-сторінки Студениківської ТГ

Нагору