Салат з маринованими грибами – це надзвичайно смачна та красива страва, яка обов’язково стане вашою улюбленою. Для приготування вам не знадобиться багато інгредієнтів.
Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 150 г курячого філе або шинки
- 5 яєць
- 120-150 г маринованих печериць
- 150 г винограду
- 80 г майонезу
- 30 мл молока
- 1 чайна ложка гірчиці
- сіль і перець
Приготування:
- Курку і яйця відваріть до готовності, остудіть і наріжте.
- Печериці наріжте скибочками, ягоди винограду розріжте навпіл і видаліть кісточки.
- Курку і яєчні білки наріжте невеликими кубиками, а жовтки подрібніть виделкою з майонезом, молоком і гірчицею.
- У миску викладіть мариновані гриби, курку, яєчні білки і виноград. Заправте соусом з жовтками і майонезом, посоліть і перемішайте.
Оксана Симоненко