Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Журналіст, акторка та адміністратор Вікіпедії: з ким жителі Переяслава зможуть поспілкуватися наступного тижня

Цього тижня переяславці матимуть нагоду поспілкуватися з цікавими особистостями: журналістом “Української правди” Романом Кравцем, акторкою театру та кіно Катериною Григоренко та засновником і керівником видання “Tokar.ua”, впізнаваним блогером, програмістом та адміністратором української Вікіпедії Назаром Токарем.

Університетський проєкт “Платформа можливостей” знову організував онлайн-зустрічі з цікавими особистостями. Поспілкуватися з ними зможе кожен охочий на платформі Microsoft Teams. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

У понеділок, 5 квітня, о 12:30 відбудеться онлайн-зустріч із журналістом Романом Кравцем. Приєднатися до неї можна за посиланням. Роман розповість гостям про таке:

  • Про свій шлях від студента до впізнаваного журналіста “Української правди” та себе в професії.
  • Про особливості своєї роботи та цікаві випадки з практики.
  • Поділиться міркуваннями щодо можливостей для молоді та розповість про те, як ставити перед собою мету і неодмінно досягати її.

У середу, 7 квітня, о 12:00 чекайте на розмову з новою зіркою українського кінематографу, актрисою серіалу “І будуть люди”, фільму “Гуцулка Ксеня” Катериною Григоренко. Щоб взяти участь, переходьте сюди. Катерина розповість про:

  • Особливості своєї професії, зовнішні та внутрішні перевтілення.
  • Розкриє секрети стресостійкості в житті та на знімальному майданчику.
  • Поділиться таємницями здібностей ораторства, вміння тримати себе впевнено в повсякденні, на сцені і перед камерами.

У п’ятницю, 9 квітня, о 15:00 можна буде поспілкуватися із засновником і керівником видання “Tokar.ua”, впізнаваним Youtube-блогером, програмістом та адміністратором української Вікіпедії Назаром Токарем. Онлайн-зустріч відбудеться тут. Назар розповість про таке:

  • Тематика просування свого каналу в Youtube (Назар розповість про свій шлях на цій платформі та як знайшов свою нішу).
  • Поділиться думками стосовно того, з чого почати побудову власного каналу та де шукати цікаві теми.
  • Розповість трохи про програмування, наповнення Вікіпедії та про багато іншого.

Онлайн-зустрічі зараз є найкращим варіантом корисно й безпечно провести час. Тим паче, коли в місті у зв’язку зі складною епідемічною ситуацію посилюють карантинні обмеження. Які обмеження із завтрашнього дня вступлять у дію, читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору