Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Із жителями Переяслава поспілкується Річард Герц: хто він та чим цікавий

13 квітня усі охочі матимуть нагоду онлайн поспілкуватися з Річардом Герцом. Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Платформа можливостей”.

13 квітня о 13:00 у рамках університетського проєкту “Платформа можливостей” на платформі Microsoft Teams усі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з Річардом Герцом. Він – консультант ЮНІСЕФ з питань клімату та ексконсультант з партнерств і залучення молоді для U-Report Ukraine. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Увага в розмові акцентуватиметься на молоді та на залученні її у різні сфери суспільного життя: соціальні, економічні, політичні та інші.

Приєднатися до зустрічі можна за посиланням.

Річард Герц розповість:

  • про себе та свій шлях;
  • про волонтерство в “U-Report Ukraine” та роботу в ЮНІСЕФ;
  • про своє навчання в Нідерландах;
  • про сучасні потреби ринку праці для молоді.

“Якщо зараз у нас буде абсолютно пасивна молодь, не залучена у суспільно-політичні процеси з точки зору policy making, то через 10-15 років ми матимемо дуже неякісні соціальні процеси”, — одна з цитат Річарда Герца, яка ідеально характеризує його як особистість та мотивує подумати над цікавими запитаннями.

Нагадуємо, останнього разу “Платформа можливостей” дала нагоду поспілкуватися студентам та іншим жителям Переяслава з Youtube-блогером, програмістом та адміністратором української Вікіпедії Назаром Токарем.

Юлія Кравченко

Нагору