ЖИТТЯ

Вечірні прогулянки та щасливі діти: як минув Instagram-тиждень в Переяславі

Цього тижня весна трохи оминула Переяслав, але нашим людям вдавалося ловити теплі години на вулицях міста. Соцмережі переяславців повнилися яскравими фотографіями, які ідеально описують слово “весна”.

Що саме публікували в Instagram жителі Переяслава, знає Інформатор. Ми покажемо це вам. Хтозна, можливо, тут ви знайдете своє фото?

Дівчата з Переяслава тішили користувачів соцмережі своїми чарівними знімками, але око Інформатора, ніби магнітом, тягнуло на довге волосся. Настало тепло, шапки можна залишити вдома, зараз саме час дати волю своїй красі та жіночності.

@bbryykkk

@alisa_ognerubova

@yana_leva23

Так, можливо, шапки ви вже не надягаєте, втім, малюки все ще гріють вушка. Зараз краще берегтися. Щасливих дитячих облич в інстаграмі переяславців цього тижня було безліч. Ми відібрали найяскравіші.

@anna_zrazhevskaya_

@tkachukali

@malyshko.evgeniy

Також настав час активного та яскравого відпочинку! Зібралися на шашлики маленькою компанією? Чому б не поїхати на природу мотобайками або велосипедами? Фотографія цієї красуні досить цікава: вона поєднує жіночність та ніжність із мужністю та силою. Ось такий вигляд, певно, має гармонія.

@alina.khmelkova

Куди ж ми без вечірніх прогулянок? Не повірите, але декому вдень надворі якось незатишно, тому вони виходять гуляти ввечері: спокійно, невимушено ніби ковзають повз метушливих втомлених людей, які тільки-но вийшли з роботи й мріють повернутися додому. А хто ви сьогодні: роботяга чи замислений перехожий?

@kononenko_29

@neklesa.s.s

@d_borysova

Нагадуємо, що перед вихідними ми запропонували вам згадати всі найцікавіші новини за останні сім днів. Дивіться наше відео у легкому форматі.

Юлія Кравченко

Нагору