Пастрома — непоганий аналог ковбаси для тих, хто обрав для себе правильне харчування. Іноді так хочеться поласувати чимось смачненьким. Пастрома з курки багата на корисний білок, тому є ідеальним і корисним варіантом, щоб правильно догодити власним забаганкам.
Як приготувати пастрому з курки, розповість Інформатор.
Продукти:
- 2 курячих філе
- 2 ст.л. оливкової олії
- половина ч.л. копченої паприки
- половина ч.л. часникового порошку
- сіль, улюблені трави та чорний перець за смаком
- 1 ч.л. меду
- 2 ст.л. соєвого соусу без цукру
Спосіб приготування:
- У чашці змішайте мед, оливкову олію, паприку і часник, видавлений через прес.
- Добре перемішайте і змастіть філе цією сумішшю, а потім залиште його на 1-2 години маринуватися.
- Мариноване філе туго перев’яжіть кулінарною ниткою.
- Потім викладіть у форму або на деко. І відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин без конвекції.
- Коли пастрома буде готова, не поспішайте діставати її з духовки. Нехай охолоне до кімнатної температури, а потім вже дійде в холодильнику.
- Нарізайте тонкими скибочками і подавайте до столу.
Юлія Кравченко