ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте пастрому з курки

Пастрома — непоганий аналог ковбаси для тих, хто обрав для себе правильне харчування. Іноді так хочеться поласувати чимось смачненьким. Пастрома з курки багата на корисний білок, тому є ідеальним і корисним варіантом, щоб правильно догодити власним забаганкам.

Як приготувати пастрому з курки, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 2 курячих філе
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • половина ч.л. копченої паприки
  • половина ч.л. часникового порошку
  • сіль, улюблені трави та чорний перець за смаком
  • 1 ч.л. меду
  • 2 ст.л. соєвого соусу без цукру

Спосіб приготування:

  1. У чашці змішайте мед, оливкову олію, паприку і часник, видавлений через прес.
  2. Добре перемішайте і змастіть філе цією сумішшю, а потім залиште його на 1-2 години маринуватися.
  3. Мариноване філе туго перев’яжіть кулінарною ниткою.
  4. Потім викладіть у форму або на деко. І відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин без конвекції.
  5. Коли пастрома буде готова, не поспішайте діставати її з духовки. Нехай охолоне до кімнатної температури, а потім вже дійде в холодильнику.
  6. Нарізайте тонкими скибочками і подавайте до столу.

Юлія Кравченко

Нагору