Якщо ви хочете зекономити час на приготування їжі, то завжди можете зварити макарони. А щоб зробити їх ще ситнішими та смачнішими, додайте тертого пармезану.
Детальніше про приготування спагеті розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 300 грам макаронів (спагеті)
- 100 г сиру, бажано використовувати пармезан
- 50 грам вершкового масла
- дрібка солі
Приготування:
- У середню металеву ємність залийте воду, та трохи додайте солі, поставте на плиту і підігрівайте.
- Як тільки вода почне кипіти викладіть туди спагеті. Краще їх не ламайте, а якщо вони не помістяться в ємність цілком, то спочатку кладіть у воду одну сторону.
- Коли макарони будуть розм’якшуватися, прокручуйте їх за або проти годинникової стрілки поступово занурюючи спагетті повністю у воду.
- У процесі варіння спагеті постійно помішуйте, щоб вони не приклеїлися один до одного чи не прилипли до дна ємності.
- Готовність макаронів можна спробувати на смак. У середньому вони готуються 10 хвилин.
- Після того, як вони будуть готові, викладіть їх на друшляк і прополощіть кілька разів холодною водою;
- Потім в металеву ємність покладіть середній шматочок вершкового масла і підігрійте. Розігрівайте, поки масло не почне танути.
- На розтоплене масло викладіть спагеті і обсмажте. Зверху покладіть ще шматочок вершкового масла і змішайте. Сир натирайте дрібною теркою.
- Готові спагеті викладіть на тарілку, посипте потертим сиром і подавайте на стіл.
Оксана Симоненко