ЖИТТЯ

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: глядачі та журі визначили десятку фіналісток

Завершився другий етап конкурсу TOP FACE PEREIASLAV. Учасниці представили свої портфоліо, глядачі та журі визначили десятку найкращих.

Із 20 до 24 квітня тривав другий етап онлайн-конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. У ньому взяли участь 20 дівчат, оскільки дві знялися зі змагань за власним бажанням. Конкурсантки надіслали організаторам чотири свої різнопланові фото та коротку інформацію про себе: вік, сфера діяльності, хобі, мрія. Їх розділили на десять пар, після голосування глядачів у Telegram-каналі та вибору журі визначилися фіналістки. Інформатор, як інформаційний партнер конкурсу, першим повідомляє результати.

Почнімо з пояснення формату голосування. За перемогу в голосуванні людей учасниця отримує 3 бали, а кожен голос члена журі (всього їх шість) оцінюється в один бал. Наприклад, у першій парі Анастасія Черней набрала більше голосів від людей, а також її підтримали чотири судді. Відповідно, її суперницю Діану Чечко підтримали двоє суддів. Тож результат такий: Діана Чечко 2 бали (0 від людей + 2 від журі) – Анастасія Черней 7 балів (3 від людей + 4 від журі).

Ну а тепер швиденько пройдемося іншими парами:

Для участі у фіналі дівчата мають зняти та надіслати організаторам відео тривалістю до 1 хвилини про те, як минає їхній день. Їх знову ж таки розподілять на пари, у яких визначаться переможниці за тим же принципом, що й до цього. П’ятеро дівчат пройдуть до гранд-фіналу: вони матимуть зробити фотосесію на запропоновану тематику, також із ними запишуть відеоінтерв’ю. Нагадаємо, що переможниця конкурсу TOP FACE PEREIASLAV отримає три тисячі гривень.

І поки на нас чекає найцікавіше, давайте помилуємося десятьма дівчатами, які продовжують змагатися за корону (Інформатор досі наполягає, щоб вона все-таки була).

Анастасія Черней, 21 рік, Переяслав. Мрія: навколосвітня подорож.

Юлія Ковалівська, 27 років, Студениківська ТГ. “Мрію, якось прокинувшись, зрозуміти, що в світі не залишилось більше місця для бідності, війни та голоду”.

Ліза Димарецька, 21 рік, Переяслав. Мрія: побувати у 21 країні та поплавати у двох океанах.

Настасія Терещук, 23 роки, Житомирська область. Мрія: піднятись на Говерлу.

Марина Прокопенко, 17 років. Мрія: відкрити дитячий центр.

Владислава Петренко, 18 років, Переяслав. Мрія: відкрити свою справу.

Ілона Горобей, 23 роки, Дніпропетровська область. Мрія: відкрити власну справу.

Єлизавета Маслюкова, 21 рік, Переяслав. Мрія: служити людям через свою творчість.

Юліана Козьмін, 21 рік, Черкаська область. Мрія: подорожувати світом.

Анастасія Мірошніченко, 20 років, Київ. “Є цілі, над досягненням яких я працюю”.

Про всі етапи конкурсу, склад журі та призи Інформатор вже розповідав. Пропустили або дещо забули? Переходьте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору