Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чоловіка переїхав мотоблок, в АТБ затримали крадія: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 квітня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 7:06 громадський активіст Микола Богатир повідомив поліції про те, що в парку державного значення в Ташані Ташанської ТГ пару днів тому невідомі навмисно пошкодили (спалили) пустотілу тополю. Її активісти хотіли перевезти до Переяслава, де б зробили одним із об’єктів просвітницького центру. Детальніше про цю ситуацію Інформатор розповідав вчора.

О 8:51 надійшло повідомлення, що у Гланишеві Переяславської ТГ два дні тому з господарського приміщення через відчинені двері викрали дві дрелі, зварювальний апарат, велосипед, три електроподовжувачі, болгарку, сокиру, маску для зварювання. Заявник зазначив, що підозрює в злочині конкретну людину.

О 14:36 в супермаркеті АТБ, що на вулиці Богдана Хмельницького в Переяславі, затримали крадія. Він поцупив товару на суму 571,50 грн.

О 18:38 повідомили, що біля ЗОШ №5 у Переяславі до будинків пенсіонерів заходить шахрай. Пропонує “акційні” товари, ціна яких насправді нижча, ніж він називає.

О 18:39 надійшло повідомлення про те, що переяславець отримав рвану рану поперекового відділу хребта. Його вдома переїхав мотоблок.

Також протягом минулої доби переяславські поліцейські отримали два виклики щодо порушення карантинних вимог. О 21:13 невідома заявниця повідомила, що у кафе “Білий лотос” на Героїв Дніпра в Переяславі “компанія щось святкує”. А о 21:36 надійшло повідомлення про те, що у міському кафе “Венеція” на вулиці Ярмарковій грає музика. На думку заявниці, там не дотримувалися карантинних обмежень.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Циблі Циблівської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору