ЖИТТЯ

ДТП у лісі, побиття та газовий балончик: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 23 квітня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 23 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 12:08 надійшло повідомлення про те, що у лісі між селом Студеники та Переяславом зіткнулися автомобілі Volkswagen та ВАЗ-2107. Ніхто в цій ДТП не постраждав.

О 13:27 заявник повідомив, що до двору його батьків у Переяславі, перелізши паркан, пробралися невідомі особи та стукають у вікна. Попросив прибути на місце події патруль.

О 14:43 біля магазину “Студент”, що поблизу переяславського університету, людям забризкали очі. Заявниця повідомила, що відомий їй чоловік бризнув в очі тереном їй та її брату та поїхав з місця події. Був на автомобілі Honda Accord.

О 18:00 у Хоцьках Циблівської ТГ в громадянина Ч.Р. виявили коробочку з подрібненим листям, схожим на коноплі. У коробочці було 5 грамів речовини.

О 23:32 переяславка повідомила, що близько 21:30 на вулиці Покровська її побила відома їй дівчина. Медичної допомоги постраждала не потребувала.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, у Дем’янцях Переяславської ТГ та у Помоклях Ташанської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору