ЖИТТЯ

На кафе “Білий лотос” у Переяславі поліція склала протокол за порушення карантинних вимог

Протягом доби 25 квітня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 25 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 14:37 надійшло повідомлення, що на кладовищі в Переяславі трапилася крадіжка. З лавочок біля могили викрали залізо.

О 17:32 у селі Воскресенське Ташанської ТГ за військовою частиною сталася ДТП. Зіткнулися ВАЗ та Renault.

О 20:31 у Дівичках Дівичківської ТГ біля школи 15-річну дівчину побили знайомі їй дівчата 19 та 14 років. Медичної допомоги постраждала не потребувала.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі та одну в селі Лецьки Циблівської ТГ.

Вчора Інформатор повідомляв про те, що 24 квітня після 21-ї години до поліції надійшло два повідомлення про порушення карантинних вимог у закладах харчування Переяслава. У кафе “Білий лотос”, що на вулиці Героїв Дніпра, заявниця повідомила, що “компанія щось святкує”. Патруль поліції негайно виїхав на виклик і склав протокол на власників закладу. Передбачається відповідальність за частиною 1 статті 44-3 КУпАП “Порушення карантинних норм” у вигляді штрафу: для громадян від однієї (17 тисяч грн) до двох тисяч (34 тисячі грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і для посадових осіб – від двох (34 тисячі грн) до десяти тисяч (170 тисяч грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У кафе “Венеція”, що на вулиці Ярмарковій, правоохоронці не виявили факту порушення карантину. Заявниця поскаржилася, що там грає музику, тож, можливо, не дотримуються карантинних вимог. Однак на території закладу посторонніх осіб, окрім власників, не було.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору