Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Переяслав та три села можуть лишитися без електроенергії: графік відключень

У середу Переяслав та три села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з реконструкцією та капітальним ремонтом.

У середу, 28 квітня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Студениках, Строковій та Помоклях у зв’язку з плановим капітальним ремонтом та реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла не буде з 8:00 до 20:00:

  • у Переяславі — на вулицях Ярмарковій, Києвобрамській, Чкалова, Межирічній, Ломоносова, Олега Іващенка, Ломаній, Шкільній, Соборній, Гімназійній, Малій Підвальній, Малопідвальній, Фабричній, Великій Підвальні, Ломаній, Анучина та на провулках Нестерова, Семінарському та Рози Люксембург.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) — на вулицях Переяславське шосе, Мохорівка, Лісовій, Якушева, Акаційовій, Студениківській, Вишневій, Козелецькій, Озерній, Кільцевій, Пономаренка, 2 Радянській, Садовій та на провулках Переяславське Шосе, Якушева та 1 Пономаренка.
  • у Строковій (Студениківська ТГ) — на вулицях Колгоспній, Зеленій, Центральній, Луговій, Лісовій, Піщаній, Польовій, Молодіжній, Садовій, Шкільній, Перемоги та на провулку Перемоги.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) — на вулицях Молодіжній, Травневій, Жовтневій, Піщаній, Павленка, Богдана Хмельницького, Перемоги, Щорса, Лісній, Радянській, Зарічній, Шкільній, Дружби, Страдного, Гагаріна, Кірова, Садовій, Польовій, Шевченка, Береговій, Луговій, Самарівській та на провулку Щорса.

Нагадуємо, протягом доби 26 квітня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, читайте тут.

Юлія Кравченко

Нагору