Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У школі Переяслава з’явиться фруктовий сад із вишнями, черешнями, яблунями

У переяславській школі №5 висадили 50 фруктових дерев. Їх навчальному закладу подарували батьки учнів.

Сьогодні, 27 квітня, на території ЗОШ №5 Переяслава спільними зусиллями батьків, дітей та вчителів з’явився справжній фруктовий сад. Висадили 50 фруктових дерев, серед яких вишні, черешні, яблуні, груші, сливи, абрикоси та кизил. Про це Інформатору розповіла заступниця директора із виховної роботи Ірина Кардашевська.

— Через несприятливі погодні умови ми не змогли вчора долучитися до масштабної акції “1 мільйон дерев за добу у 100 країнах світу”. Саме тому й вирішили реалізувати власну акцію. Батьки закупили саджанці — від кожного класу по два, але деякі придбали ще й від себе. Ініціатива пішла від шкільної адміністрації, а батьки залюбки її підтримали й долучилися. Ми дотримувалися дистанції, працювали на свіжому повітрі, тому карантин не порушували. Насправді, діти дуже скучили за такою діяльністю — вони згодні робити будь що, аби не онлайн.

Як відомо, Переяслав досі перебуває в “червоній” зоні карантинних обмежень. Тому до шкіл ходять лише учні молодших класів. Старшокласники навчаються дистанційно.

Батьки закупили саджанці — від кожного класу по два, але деякі придбали ще й від себе

Діти дуже скучили за такою діяльністю — вони згодні робити будь що, аби не онлайн

Школа висадила 50 фруктових дерев, серед яких були вишні, черешні, яблуні, груші, сливи, абрикоси та кизил

Охоче працювали всі

Нагадуємо, на останній сесії міської ради розглянули питання, яке стосується розвитку фізичної культури та спорту в Переяславській ТГ. Питання реконструкції стадіону зрушило з мертвої точки.

Юлія Кравченко

Фото надала Наталя Чайка

Нагору