ЖИТТЯ

На Переяславщині в чоловіка виявили близько сотні патронів: коментар поліції

Поліція провела санкціонований обшук в помешканні жителя села Вовчків Переяславської ТГ. Виявила боєприпаси.

27 квітня у Вовчкові Переяславської ТГ переяславські поліцейські провели обшук згідно з кримінальним провадженням за ст. 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Виявили близько сотні патронів різного калібру до автоматичної зброї та пістолета Макарова. Про це Інформатору повідомив начальник відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП Максим Дьомін.

– Нам надійшло повідомлення про те, що житель одного із сіл району, можливо, зберігає вогнепальну зброю та боєприпаси, – зазначив Дьомін. – Ми звернулися до суду із клопотанням на обшук, його задовольнили. Патрони ми виявили, але зброї не було. Шукали з кінологами, металошукачами – нічого немає.

Чоловік, у якого виявили боєприпаси, зараз перебуває вдома. Призначено судові експертизи, за результатами яких приймуть рішення щодо кримінального провадження. Підозрюваний раніше судимий за аналогічною статтею Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що протягом доби 27 квітня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Фото надані поліцією Переяслава

Нагору