ЖИТТЯ

Бійки, ДТП, зникнення людини: як минув Великдень для поліції Переяслава

Протягом доби 2 травня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 2 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Більшість із них пов’язана із хуліганством та бійками в стані алкогольного сп’яніння. Очевидно, Великдень не для всіх виявився світлим святом. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:12 заявниця повідомила, що зник її 42-річний син. Попереднього дня близько 16:00 він вийшов з дому й не повернувся, телефона із собою не взяв. Раніше він не зникав, психічних розладів не має. Однак зловживає алкоголем.

О 20:19 надійшло повідомлення, що біля ЗОШ №7 у Переяславі буянить чоловік. Зброї він не мав, медичної допомоги не потребував. Однак є підозра, що він чи то п’яний, чи у наркотичному стані.

О 20:34 на в’їзді до Переяслава зіткнулися VOLKSWAGEN Polo та авто невідомої марки зеленого кольору. Про це повідомив водій VOLKSWAGEN, інша автівка зникла з місця ДТП.

О 21:23 заявниця повідомила про бійку між 20 особами в Переяславі на вулиці Івана Мазепи. Зазначила, що учасники бійки нібито неповнолітні.

Вже 3 травня о 2:16 надійшло повідомлення про бійку в Переяславі біля магазину “Теремок”, що на вулиці Богдана Хмельницького. Скільки саме людей б’ються не вказали, однак зазначили, що в одного із чоловіків є ніж.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селі Стовп’яги Дівичківської ТГ та в Переяславі.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору