ЖИТТЯ

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: хто позмагається у гранд-фіналі за перемогу

Закінчився третій етап конкурсу TOP FACE PEREIASLAV. Дев’ять учасниць представили короткі відео про свій звичайний день, глядачі та журі визначили п’ятірку найкращих.

Дві доби тривало голосування за 9 найкращих учасниць онлайн-конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Цього разу формат вибору змінився. Дівчат не розподіляли на пари, в кожній із яких визначали кращу, а влаштували спільне голосування в Telegram-каналі. Конкурсантка, яка набрала найбільше голосів від людей, отримувала 9 балів, та, що найменше, – 1. Таким же чином розподілили бали й від журі. Інформатор, як інформаційний партнер проєкту, першим публікує результати після кожного етапу.

9 балів від журі (перше місце) та 8 від глядачів (друге) отримала Анастасія Черней. Вона кваліфікувалася до гранд-фіналу з першого місця. Ілона Горобей (7 від журі та 5 від глядачів) та Юліана Козьмін (3+9), здобувши по 12 балів, також пройшли до наступного етапу. Анастасія Мірошніченко отримала гарний бал від журі (8) і завдяки цьому також змогла кваліфікуватися до фіналу – у неї загалом 11 балів. Останнє місце серед найкращих виборола Єлизавета Маслюкова, яка отримала 5 балів від журі та 4 від глядачів.

Іншим учасницям не вистачило зовсім трішки: Настасія Терещук 5 (4+1), Ліза Димарецька 8 (6+2), Юлія Ковалівська 8 (1+7), Марина Прокопенко 8 (2+6). Владислава Петренко, яка також пройшла до цього етапу, не взяла в ньому участі.

У гранд-фіналі для учасниць влаштують фотосесію в музеї просто неба. А також візьмуть в них коротенькі інтерв’ю. Переможницю визначатимуть таким же чином, як і в цьому етапі. Нагадуємо, що приз – 3 тисячі гривень.

Ось конкурсантки, які позмагаються за перемогу.

Анастасія Черней, 21 рік, Переяслав. Мрія: навколосвітня подорож.

Ілона Горобей, 23 роки, Дніпропетровська область. Мрія: відкрити власну справу.

Юліана Козьмін, 21 рік, Черкаська область. Мрія: подорожувати світом.

Анастасія Мірошніченко, 20 років, Київ. “Є цілі, над досягненням яких я працюю”.

Єлизавета Маслюкова, 21 рік, Переяслав. Мрія: служити людям через свою творчість.

Про всі етапи конкурсу, склад журі та призи Інформатор вже розповідав. Пропустили або дещо забули? Переходьте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору