Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Кубок області з футболу: в 1/16 фіналу “Матадор” із Переяслава зустрінеться із “Софією”

У вівторок відбудуться матчі 1/16 фіналу кубка Київщини з футболу. Переяславський “Матадор” зіграє із “Софією” (Софіївська Борщагівка).

У вівторок, 4 травня, відбудуться матчі 1/16 фіналу кубка Київщини з футболу. “Матадор” із Переяслава на цьому етапі зустрінеться із “Софією” (Софіївська Борщагівка). Зіграють на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі о 17:00. Вболівальники зможуть побачити цю гру. Переможець визначається в одному матчі. Про це повідомляє Інформатор.

“Софія” вже другий сезон поспіль проводить у вищій лізі чемпіонату області. Минулого року вона посіла дев’яте місце. Цьогоріч після п’яти турів йде на десятій позиції. Команда досить потужна та досвідчена. Її капітаном є 40-річний Віктор Мельник, який провів у Прем’єр-лізі України 137 матчів у складах “Металурга” (Запоріжжя), “Оболоні” (Київ), “Металіста” (Харків), “Кривбаса” (Кривий Ріг), “Чорноморця” (Одеса) та “Волині” (Луцьк).

“Матадор” готувався заявити свою команду на чемпіонат Черкаської області, однак через певні обставини не встиг цього зробити. Тож цей же склад візьме участь у кубку Київської області. Він дещо відрізняється від районного, оскільки підсилений гравцями із “Переяслав-БРСМ”, Дем’янець та з Борисполя. Фінансовий внесок за участь “Матадор” виплачує з власних коштів, оскільки клуб створив свою громадську організацію.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Переяславщини з футболу цьогоріч візьмуть участь 10 команд. Він стартує вже у суботу, 8 травня.

Віталій Усик

Нагору