ЖИТТЯ

У п’яти селах Переяславщини можуть відключити світло: де та коли

У вівторок п’ять сіл колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з чисткою траси та плановим технічним обслуговуванням.

У вівторок, 4 травня, електроенергію можуть відключити у Стовп’ягах, Соснові, Студениках, Сомковій Долині та Соснівці у зв’язку з чисткою траси та плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 20:00:

  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) — на вулицях Лесі Українки, Лісовій, Зарічній, Дружби, Шевченка, Буда-Варовицькій, Поліській.
  • в Соснові (Студениківська ТГ) — на вулицях Леніна, Поліській, провулку Г. Ошкала, Космонавтів, Жовтневої Революції, Радянській, Перемоги, Береговій.
  • в Студениках (Студениківська ТГ) — на вулицях Якушева, провулку Якушева, Студениківській, Кільцевій.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) — на вулицях Якима Сомка, Пугачова, Христини Цуприк, Перемоги, Садовій, Шевченка, провулку Перемоги, Лісовій, Поліській.
  • у Соснівці (Студениківська ТГ) — на вулицях Миру, Польовій, Набережній, Пухівській, Поліській.

Нагадаємо, що закінчився третій етап конкурсу TOP FACE PEREIASLAV. Дев’ять учасниць представили короткі відео про свій звичайний день, глядачі та журі визначили п’ятірку найкращих.

Оксана Симоненко

Нагору