ЖИТТЯ

Котиків у пункті перетримки в Харківцях стає все більше: візьміть собі пухнастика

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” перебуває 18 дорослих котів та 18 кошенят. У пункті перетримки останнім часом стало набагато більше тваринок.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 14 у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО “Кіт у чоботях”. Котиків стає все більше: люди викидають їх або кудись підкидають. Але вже котрий тиждень поспіль пухнастиків ніхто не забирає із пункту перетримки. Тетяна Зайцева шукає небайдужих людей, які зможуть приглянути за котиками, коли їй через особисті обставини слід буде відлучитись на певний час та і взагалі тих, хто допоможе у нелегкій справі.

Тетяна Зайцева розповіла Інформатору, що зараз відбувається у пункті перетримки.

3 травня до пункту перетримки “Кіт у чоботях” приїхали Дмитро та Ірина Вакуленки. Привезли сухий та лікувальний корм, шампунь, таблетки Біхелдон.

Дмитро та Ірина Вакуленки привезли необхідне для пункту перетримки

Це важливо для котиків

У п’ятницю, 30 квітня, в пункт перетримки прибули ще три кішечки віком 8 місяців. До цього вони жили у літньої пари в Харківцях. За тваринками ці люди вже не можуть доглядати. Кішок оброблять від бліх, потім проглистують, вакцинують та стерилізують.

Одна із трьох “новеньких” кішечок

Кошенята, які прожили в котячому будиночку в мікрорайоні Спаська левада 10 днів та могли там не вижити, вже в безпеці. 19 квітня їх разом з мамою-кішкою Тетяна Зайцева забрала в пункт перетримки. Всього кошеняток 5. Їх хтось підкинув до будиночка.

Котячий будиночок в мікрорайоні Спаська левада

Кошенят підкинули в будиночок

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що передвеликодній тиждень для ГО “У добрі руки” був досить насиченим. До притулку навідалися учні школи №2, біля клініки “Айболіт” невідома людина підкинула цуценят, а ще Тетяна Зайцева знайшла на дорозі беззахисне цуценя.

Оксана Симоненко

Фото взято із facebook

Нагору