ЖИТТЯ

Квітучий Переяслав: який вигляд має місто на початку травня

Весна супроводжується особливим ароматом: повітря ніби стає солодким на смак. Місто починає квітнути, грає бурхливими кольорами й тягне майже кожного любителя посидіти вдома надвір. У Переяславі саме зараз містяни переживають таку пору: романтичну, невибагливу й таку неспокійну.

Поети та прозаїки усіх часів та народів оспівували весну, нарікали її часом оновлення, краси, народження нового та періодом надій на зміни. Складається враження, що з приходом весни Всесвіт ніби дає людям більше часу на здійснення власних мрій, складання планів та звершення нових перемог. От і журналістам Інформатора ця весна дала трішки часу для того, щоби прогулятися Переяславом із фотоапаратом. Нам вдалося зафіксувати найчарівніші квітучі кадри, якими ми готові поділитися з вами.

Весна знову робить все молодим

Весна — це коли життя є у всьому

Перші цвітіння весни завжди змушують серце співати

Сонячний весняний день

Весна – прекрасне нагадування про те, якими справді можуть бути гарні зміни

Ви можете зрізати всі квіти, але не можете стримати весну

Чи можна словами описати аромат подиху весни?

Навесні можна налічити 136 різних видів погоди протягом доби

Навіть найтяжча зима боїться весни

Навесні кожний стає красенем, якщо поспішає на зустріч зі своєю мрією

Як після холодної безколірної зими радіємо ми появі яскраво-жовтих кульбаб у молодій траві: відразу піднімається настрій і ми щасливо усміхаємося – прийшла справжня весна

Нагадуємо, закінчився третій етап конкурсу TOP FACE PEREIASLAV. Дев’ять учасниць представили короткі відео про свій звичайний день, глядачі та журі визначили п’ятірку найкращих.

Юлія Кравченко

Фото: Юрій Товкайло

Нагору