ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть печериці в духовці

Для приготування запечених в духовці печериць не потрібно багато часу. А сама страва виходить ароматною та ситною. 

Детальніше про цю страву та її приготування розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 1 кг печериць
  • 70 г вершкового масла
  • 2 ст. л соку лимона
  • 3-4 зубці часнику
  • 1 ст. л олії
  • 1 ч. л солі
  • зелень за смаком

Приготування:

  1. Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте.
  2. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте.
  3. Форму для запікання змажте олією, викладіть підготовлені гриби ніжкою догори, розігрійте духовку до 200 градусів і поставте запікати гриби на 30 хвилин.
  4. Запечені печериці можна посипати зеленню та полити соком лимона.

Оксана Симоненко

Нагору