Для приготування запечених в духовці печериць не потрібно багато часу. А сама страва виходить ароматною та ситною.
Детальніше про цю страву та її приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 кг печериць
- 70 г вершкового масла
- 2 ст. л соку лимона
- 3-4 зубці часнику
- 1 ст. л олії
- 1 ч. л солі
- зелень за смаком
Приготування:
- Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте.
- У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте.
- Форму для запікання змажте олією, викладіть підготовлені гриби ніжкою догори, розігрійте духовку до 200 градусів і поставте запікати гриби на 30 хвилин.
- Запечені печериці можна посипати зеленню та полити соком лимона.
Оксана Симоненко