ЖИТТЯ

У Переяславі та Пристромах може не бути світла: графік відключень

У середу Переяслав та одне село колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з капітальним ремонтом та плановим технічним обслуговуванням.

У середу, 5 травня, електроенергію можуть відключити у Переяславі та Пристромах у зв’язку з чисткою траси та плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 20:00:

  • у Переяславі — на вулицях Михайла Грушевського, Генерала Іваневського, Заводській, Вишневій, Балаяна, Молодіжній, Інтернаціональній, Примака, Шолом-Алейхема, Соборній, Богдана Хмельницького, Героїв Дніпра, Небесної Сотні, Маяковського, Шкільній, Барвистій, Дніпровській, Можайській, Оболонній, Лагерній, Героїв Крут, Лозовій, Михайла Литвиненка, Миру, Дніпровській, Гімназійній, Героїв Вітчизняної Війни, Ціолковського, Козинській, Золотоніське шосе, Об’їзній, Кооперативній, Орлова, Сосновій, Суворова, Новокиївське шосе, Жданова, Якубовського та на провулках Генерала Іваневського, Береговому, Суворова та Орлова.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) — на вулицях Свободи, Черняховського, Ватутіна, Незалежності, Сонячній, 30 років Перемоги, Першотравневій, Набережній, Молодіжній та Перемоги.

Нагадуємо, 2 травня вночі до бориспільських патрульних звернулась сім’я з проханням про допомогу. Поліція не лишила людей у біді.

Юлія Кравченко

Нагору