ЖИТТЯ

Екскурсія та 50 кілограмів корму в подарунок: що було в собачому притулку Переяслава цього тижня

Перший травневий тиждень для ГО “У добрі руки” минув досить спокійно. До притулку вже вдруге навідалися учні школи №2, переяславці дарували собачкам їжу, а також з’явився новий пес, який хоче потрапити в люблячу сім’ю.

Інформатор дізнався подробиці про події в пункті перетримки Переяслава від голови ГО “У добрі руки” Тетяни Чеботарь, а також із спільноти організації у Facebook.

Візит школярів

Цього тижня до пункту перетримки собак у Переяславі знову завітали учні другої школи. Минулого тижня приходили старші діти, цього ж разу притулок відвідали третьокласники разом із класною керівницею. Екскурсію для групи дітей провели вчора, 7 травня.

— Дітям, як завжди, було цікаво, а це надзвичайно радує. Дуже багато було запитань про собачку, яку забрали з їхньої школи того тижня. Дітки, звісно ж, хотіли особисто подивитися на неї. На запитання класної керівниці Наталії Дмитрівни, яка собачка найбільш припала до душі, відповідь була однозначна — німецький вівчар Мухтар. Ми безмежно вдячні вчителям та батькам, що прищеплюють дітям любов та відповідальність, — зазначає Тетяна Чеботарь.

Притулок відвідали третьокласники разом із класною керівницею

Школярів зацікавили мешканці пункту перетримки

Допомога від переяславців

7 травня притулок отримав приємний подарунок від жительки Переяслава Ольги Караваєвої: п’ять величезних десятикілограмових пакунків сухого корму для собак.

У своєму дописі на Facebook Тетяна Чеботарь зазначила, що Ольга Караваєва зараз хворіє, але все одно змогла ощасливити собачок. Від імені всієї громадської організації “У добрі руки” подякувала Ользі й побажала їй одужувати якомога скоріше.

Ольга Караваєва подарувала 50 кг корму

Пес мріє потрапити в добрі руки

Надзвичайно чудовий собака шукає собі нову домівку! Власники цього пса переїжджають із будинку в квартиру і, на жаль, не мають змоги забрати його з собою. Цьому хлопчику чотири роки. Він буде прекрасним охоронцем для сім’ї, яка проживає у будинку.

Хлопчик, 4 роки

Нагадуємо, що минулого тижня біля клініки “Айболіт” жінка підкинула цуценят. А Тетяна Зайцева, яка займається притулком для котів, знайшла на дорозі беззахисне цуценя.

Юлія Кравченко

Нагору