ЖИТТЯ

“Їхав утомлений”: на Переяславщині поліція зупинила п’яного водія

На трасі Київ-Харків патрульна поліція зупинила водія вантажівки за порушення правил дорожнього руху. Виявилося, що вміст алкоголю в його організмі був у 13 разів вищим за допустиму норму.

Вчора, 7 травня, по обіді на 84-му кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський (поблизу села Семенівка Студениківської ТГ) поліція зупинила 51-річного водія вантажівки DAF. Він порушував правила дорожнього руху. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку патрульної поліції Київської області.

Спілкуючись з правопорушником, працівники поліції виявили в нього ознаки сп’яніння. “Їхав утомлений”, – саме так пояснив патрульним свій стан водій вантажівки. Тест на вміст алкоголю в організмі пройти погодився. Він показав 2,6 проміле (а це в 13 разів вище за допустиму норму).

На водія патрульні склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Надалі остаточне рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд.

Нагадуємо, протягом доби 7 травня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору