Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Крадіжка в супермаркеті, порушення карантину та ями на дорогах: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 7 травня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 7 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:41 поліції повідомили про крадіжку в “ЕКО-маркеті” на вулиці Шкільній. Житель Переяслава намагався винести товар на суму 275 гривень.

О 9:18 житель села Пологи-Вергуни Ташанської ТГ повідомив, що на його подвір’ї хтось викопав 5 дерев вишні. Підозрює конкретного чоловіка.

Об 11:31 переяславець повідомив поліції про недотримання карантинних вимог. За його словами на розі вулиць Богдана Хмельницького та Шкільної продавали молочну продукцію та вінки, але на продавцях не було масок.

Об 11:50 повідомили про пограбування в селі Ковалин Дівичківської ТГ. З будинку на вулиці Хутірська винесли багато цінних речей, серед яких мотокультиватор, мікрохвильова піч та ноутбук. Власника не було вдома дві доби, під час виклику поліції також – про крадіжку повідомили будівельники. Грабіжники проникли в будинок, пошкодивши вікна та двері, а також зрізали замки на воротах.

О 2:38 вже 8 травня поблизу села Світанок Циблівської ТГ на Золотоніській трасі кілька автівок влетіли в яму. Заявник повідомив, що в’їхав у яму, внаслідок чого пошкодив два колеса. Зазначив, що поряд стоять ще два автомобілі з аналогічною проблемою.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Ще вчора у Переяславі згорів автомобіль. Про займання повідомила сусідка власника авто.

Юлія Кравченко

Нагору