ЖИТТЯ

Ліси, річки та щось смачненьке: ТОП фото з Instagram жителів Переяслава

Післявеликодні дні видалися доволі прохолодними, але ми продовжуємо ловити найтепліші моменти з життя переяславців. Цього тижня Instagram наших земляків наповнився багатьма весняними знімками.

Щодня жителі Переяслава діляться своїм життям у соцмережах, а ми слідкуємо за цим і обираємо найяскравіші знімки. Інформатор дізнався, що публікували містяни в Instagram цього тижня.

На лоні природи

Не дивлячись на те, що під кінець тижня погода зіпсувалася й тепла у найближчі декілька днів не передбачається, переяславці встигли вибратися за місто. Не важливо, ліс це чи берег річки, головне — подалі від люду, шуму й метушні. Обличчя цих людей виражають найтепліші емоції: тут тобі водночас і спокій, і затишок.

@aliionaaa

@vins.og_

@derecha_23

@basenko1401

@lapochka41093

Серед дерев

Зараз така пора, коли до весняної романтики тягне майже всіх: і чарівних дівчат, і красунчиків-юнаків і навіть гарненьких діточок. Фотографуватися між гіллям квітучих дерев, як то кажуть, “не баян, а класика“. Певно, будь-яка зовнішність ідеально впишеться у фото з весняними цвітіннями, адже кожна людина красива й індивідуальна.

@marebekker

@potupoid

@alina_mamaysura

Щось смачненьке

Не знаєте чим себе потішити? З’їжте щось смачненьке. Цього тижня жителі Переяслава на сторінках своїх соцмереж ділилися не просто естетичними зображеннями їжі, — вони самі фотографувалися з найулюбленішими ласощами. На знімках люди мають справді щасливий вигляд. Ось із кого треба брати приклад!

@karina_reznik_photographer

@annettka_aleksandrovna

Нагадуємо, вчора в Переяславі відзначили День пам’яті та примирення. Дощ не завадив зворушливим урочистостям на центральній площі міста. Як саме це було, дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору